با هر چه بیشتر نزدیک شدن یه انتهای مرحله ششم. هی ادم بیشتر دلش می حراسه!! چرا این قد شرکت کننده در سطح جهان در این قسمت کمه؟
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
خوب مثل این که یک روز دیگه مونده تا به اخر مرحله 6برسیم.
اما در مورد مرحله 7 من تستی که از قبل دارم92800 هستش. دیگه اگه امتحانات بزاره شاید تست بگیرم.
![]()
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
دوستان عزیز با توجه به شرایط مرحله پایانی باید تستها رو جدید و با BackGround مخصوصی که با شروع در انجمن گفتگو سایت HWBOT مختص به مرحله پایانی گذاشته می شود انجام داد
یعنی تستهایی که از قبل گرفته شده مورد قبول نیست و تست جدید مدنظر است (البته به نظر من)
باز اگر دوستان اطلاعات جدیدی دارید ذکر کنید تا استفاده کنیم
Asus Crosshair IV Fomula
Athlon X2 240(For Now)
ATI HD5750 Power Color Silent
KingSton HyperX 2000
GP1035B
----------------------------------------
سینوهه
سلام
دوستان اگر گیر رم ddr2 افتادید دیروز یه کیت ۲ گیگ ( 1*2 ) ocz flex ex دیدم تو یه فروشگاه رو هوا زدمش
1150 cl5 هستش
نتونستیم تو مسابقه کمکی بکنم که، گفتم شاید این به دردتون بخوره که بتونید باهاش یه چندتا فک پیاده کنید
![]()
عزیزان BackGroundمخصوص اینه؟.
ویرایش:
![]()
آخرین ویرایش توسط jagvar+ در تاریخ 17-12-09 انجام شده است
سینوهه
درود
مثل هميشه اولين ثبت مربوط به خودم هست گرچه مي دونم ديگر دوستان دقيقه 90 ركوردهاي نجومي ميزنند
HWBOT Country Cup Stage 7
My Result In Stage 7
Asus Crosshair IV Fomula
Athlon X2 240(For Now)
KingSton HyperX 2000
GP1035B
با سلام خدمت دوستان .
دیدم وحید تست زده گفتم یه تستی بزنم ، امتیاز بدی نیست واسه 10 دقیقه تست .
یادش بخیر :دی![]()
به به چه عجب بابا یکی شروع کرد دیگه
دوستان برادران حالا این مرحله همتون میتونید تست بگیرید
واقعاً از تیم رومانی چیزی کم نداریم اونها با امتیازهای پایین حتی میان ولی تعدادشون زیاده
یک کمی غیرت و مردانگی به خرج دهید هیچی ازتون کم نمیشه اعضای تیم هم اکنون به یاری شما دوستان نیازمندیم
واقعاً سخت نیست درسته همگی مشغولیم گرفتاری داریم اما این مرحله آخره
تست بگیریدددددددد لطفاً
Asus Crosshair IV Fomula
Athlon X2 240(For Now)
KingSton HyperX 2000
GP1035B
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)